Søren's Blik

Har du adgang til Fjernvarme?

60 års erfaring – Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud.
De rette kompetencer skabes af høj faglig stolthed og erfaring. Fjernvarmeinstallationer skal udføres ordentligt første gang, ellers kan det have store konsekvenser for anlægget, og din bolig.
Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fjernvarmeinstallation? Vi rådgiver gerne uforpligtende om mulighederne i din bolig og tilbyder også Fjernvarmeservice på eksisterende anlæg.                                                                                                                                          
Uanset din boligform kan vi guide og hjælpe dig til optimering af din nuværende varmekilde og sammen kan vi finde den korrekte installation af din nye og moderne energikilde til fremtiden.
Har du adgang til Fjernvarme?
Hvis Danmark i fremtiden skal være uafhængig af fossile energikilder, er der et behov for en omfattende omlægning af varmeproduktionen, og en øget tilslutning til fjernvarme. Det giver positiv samfundsøkonomi og gunstige forbrugerpriser. Med Fjernvarme få du en billig varmeløsning i forhold til f.eks. elvarme, oliefyr og naturgas. Derfor kan du med fjernvarme installeret i boligen eller ejendommen, opleve en stor besparelse på varmeregningen.
Det er afgørende for os at du træffer den rigtige beslutning på det bedste grundlag og det kan vi skabe sammen. Vi bestræber os altid på at give dig en god kundeoplevelse fra start til slut ligesom du med Sørens Blikkenslagerforretning er sikret en installation der lever op til gældende standarder i branchen. Vores erfaring gør os til dit bedste valg.
Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fjernvarmeinstallation, er du velkommen til at henvende dig til os.
Som autoriseret VVS-installatør er vi medlem af TEKNIQ garantiordning. Når du vælger en VVS’er med denne garantiordning, er du økonomisk dækket ind, hvis der skulle opstå fejl eller mangler i forbindelse med installationen. Når du vælger Sørens Blikkenslagerforretning er du også sikret et kompetent og veludført stykke arbejde.